DP_Test04

Når skal et krav tapsføres eller ettergis?

Noen regninger fra deg til dine pasienter kan forbli ubetalte i løpet av et år. Du gjør derfor lurt i å vurdere om pasienter med utestående krav kommer til å gjøre opp for seg eller ikke, slik at regnskapet ditt blir riktig. Da kan du enten ettergi eller tapsføre kravet. Men når skal du gjøre hva i regnskapet ditt?

Regnskap i en travel hverdag

Flere oppgaver og høyere arbeidskrav i helsesektoren sluker tiden du trenger for å føre regnskapet til foretaket ditt rett. Legeregnskap AS gir deg tips til bedre økonomisk kontroll ved oppgjørets time.

Slik frigjør du mer administrativ tid

Hver dag bruker behandlere og helsepersonell plaster, bomull eller bandasjer som selve klinikken kjøper inn. Pasienten betaler behandler for konsultasjon og materiale, men hva skjer med oppgjøret til selve klinikken som kjøper inn materialene?

Vi tenker sikkerhet – derfor bruker vi Digipost

Flere av våre kunder gir tilbakemelding om at pasientene deres lurer på hvorfor de får brev og fakturaer i Digipost istedenfor i postkassen sin hjemme. Trygging av personopplysninger, er en av flere grunner.

5 anbefalte artikler fra bloggåret 2017

Vi avslutter 2017 med å se litt tilbake på hva året inneholdt på bloggen. Vi har gjort et lite utvalg av artikler fra 2017 som har slått godt an, og som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem da de ble postet.

3 tidstyver dere enkelt kan eliminere på legekontoret

Du kjenner deg sikkert igjen: Timene før lunsj bare «forsvinner», og alt det du hadde planlagt å få unna, har du ikke engang begynt på? Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende med mange uforutsette ting som plutselig dukker opp. Kanskje kan du kvitte deg med noen av tidstyvene?

Slik kan legesekretæren få frigjort tid

Høyt arbeidspress, trykk på skranken og administrative oppgaver som skal gjøres løpende (bokstavelig talt)! Arbeidsdagen til helse- og legesekretærer er travel og krevende. Når alle oppgaver er viktige, hvordan kan dere da frigjøre tid til det aller viktigste - nemlig pasientene?

Alle innlegg

Om oss

DinePasienter.no er en blogg fra Convene, som består av selskapene Convene og CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Vi skriver blant annet om effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi og pasienthåndtering.

Få nye innlegg på e-post

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Digitalisering i rakettfart
Dette leste dere om i 2020
Vi er nå Convene