DP_Test04

Digitalisering i rakettfart

Mobilbetaling blir mer og mer populært, og er betalingsformen som økte mest i 2020. Ny teknologi er nå mer tilgjengelig og i bruk av flere og flere, forteller CTO i Convene - Frode Narheim.

Vi er nå Convene

I 10 år har Melin Medical og Melin Collectors stått i spissen for teknologiske løsninger som forenkler hverdagen til våre kunder og forbrukere. Tiden er nå moden for å samle selskapene under en ny felles merkevare: Convene.

Lytt deg klokere

Hva lytter du til når du trenger inspirasjon og et lite løft i arbeidshverdagen? Vi gir deg noen gode podkast-tips her.

Hvordan kreditere?

Noen ganger gjør man feil, og da er det viktig at du som behandler vet når du skal kreditere en faktura, og når du må ettergi eller tapsføre kravet.

Delta på de viktige møtestedene

I løpet av året arrangeres flere ulike samlinger for dere som arbeider i den norske helsesektoren. Prioriterer du å delta på slike samlinger? Vi forteller deg hvorfor det kan være lurt å gjøre nettopp det.

Kan flere leger anbefale trening fremfor medisiner?

Livsstil, kosthold og fysisk aktivitet er et viktig samtaletema mellom lege og pasient. Noen fastleger gjør mer enn å snakke om det, og bruker aktivitet som behandling og forebygging med overveldende positive resultater. Kan enda flere leger anbefale trening fremfor medisiner til pasientene?

Alle innlegg

Om oss

DinePasienter.no er en blogg fra Convene, som består av selskapene Convene og CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Vi skriver blant annet om effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi og pasienthåndtering.

Få nye innlegg på e-post

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

Siste innlegg

Digitalisering i rakettfart
Dette leste dere om i 2020
Vi er nå Convene